Wat leuk dat je hier komt kijken. De site, speciaal voor de vrouwen die gezegend zijn met 1 of meer zonen. Een site die ingaat op de belevingswereld van je zoon én die van jou. De site die leuke, nuttige en interessante weetjes wil delen, tips over van alles geeft en gewoon een site om gezellige verhalen op te vinden.

Niet alleen onze zonen komen daarbij in ’the picture’ te staan, maar er is ook aandacht voor jouzelf. Leuke boekentips, fijne wellness tips of andere manieren om even lekker bij jezelf te mogen komen, mooie kleding en ga zo maar door.

Met andere woorden: alles wat jij als jongensmoeder wel kunt gebruiken!

Heb jezelf een goed idee? Of heb je onderwerp waar je graag eens meer over zou willen weten? Laat het me weten en ik ga voor jou op onderzoek uit! Meeschrijven? Mag, leuk! Je kunt altijd jouw verhaal opsturen, met eventueel een link naar jouw eigen blog/site. Natuurlijk kijk ik wel even of het past op de site en zal ik het redigeren. Want zowel verhalen als reacties die niet respectvol zijn zullen hier geen kans maken!

Meer weten? Mail me op wil@gewildeteksten.nl (het tekstbureau achter deze site).

Dan is het nu tijd om mezelf even voor te stellen. Ik ben dus Wil, ik heb 4 (inmiddels volwassen) zoons en ben freelance tekstschrijver van beroep. Schrijven, zingen en dansen zijn dingen die ik heel graag doe. Naast mijn mannen (zoons en partner) ligt mijn hart ook bij mijn dieren. Mijn huisje deel ik nu met 3 katten en 1 hond.

Veel leesplezier! En ik hoop dat ik je met de artikelen die info geeft die je nodig hebt of even een ontspannend momentje voor jezelf!

Met liefs van Wil

Door Wil

Jongensmoeder in hart en nieren van 4 ondertussen volwassen zoons. Schrijfster, copywriter, storyteller bij mijn eigen tekstbureau 'geWILde teksten'. En blogger/schrijfster voor mijn eigen sites: 'Genietcoach.nl' en 'Voorjongensmoeders.nl'. En in 'oprichting': 'Voormeisjesvaders.nl'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *